Contact
Offerte
Bouwen
Vacatures
BADKAMER
Onze specialiteit

Neemt u het liefste een verfrissende regendouche?

Of droomt u liever weg in een bad met bubbels en vol schuim? Wat uw wensen voor uw badkamer ook zijn: HL Bouw & Montage voert ze tot in de perfectie uit. Want badkamers – dat is onze specialiteit!

Of het nu om een kleine of grote badkamer gaat. Een functionele badkamer of een ware wellness-ruimte. Met oog voor detail werken wij uw dromen en wensen uit. Zet onze ontwerper aan het werk en zie hoe uw perfecte badkamer eruit komt te zien!

Passen & Meten

U wilt de ruimte optimaal benutten. Liefst een bad maar ook een aparte douche. Past dat allemaal wel? Wij kijken graag even met u mee. Vaak is er meer mogelijk dan u denkt! Samen gaan we voor de perfecte indeling!

Ruimte ombouwen tot badkamer

Dat kleine kamertje, die berging of die kamer met die schoorsteen erin…Ook die kunnen omgebouwd worden tot fraaie badkamer!

Of het nu om een eenvoudige, trendy of landelijke badkamer gaat: HL Bouw & Montage is van alle markten thuis. Van idee tot installatie, montage en afwerking!

Tegels & Sanitair

Voor het uitzoeken van tegels & sanitair kunt u terecht in de showroom van onze groothandel. Zij leveren merken van goede en degelijke kwaliteit. Tevens werken zij dan ook een 3D tekening voor u uit. Maar u bent niet gebonden aan onze leverancier. U bent vrij om u tegels & sanitair elders uit te zoeken en aan te schaffen.

Badkamer

Amersfoort

Badkamer

Ede

Leuke ideeën

Ideeën opdoen en samen brainstormen. Daar worden wij blij van. Meedenken over inbouwspots, nisjes voor je bad flessen, wandafwerking. Wat dacht u van stucwerk of mozaïktegeltjes? Niets is ons te gek! Wij gaan graag met u aan de slag!

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
Privacybeleid