Contact
Offerte
Bouwen
Vacatures
Reviews
Dit zeggen onze klanten

Wat klanten
van ons vinden

UITSTEKEND
57 recensies op
Jenneke Holleman
Jenneke Holleman
2. December, 2023.
Ze hebben ons prima geholpen met de keuken. Heel fijn.
Павло Бирчак
Павло Бирчак
15. Oktober, 2023.
Thomas Hagenaars
Thomas Hagenaars
27. September, 2023.
Wij wilden graag ons huis met bouwjaar 1978 grondig verduurzamen. En dan meteen ook uitbouwen om het levensloopbestendig te maken. Dit grote project was bij HL Bouw en Montage in uitstekende handen. Wij konden bij hen terecht van ontwerp en vergunningaanvraag tot en met vloerafwerking en straatwerk, met één aanspreekpunt. En waarbij met ons werd meegedacht. Dit leidde tot een zeer goede samenwerking waar we met veel plezier op terugkijken. HL Bouw voerde veel van het werk uit met eigen, zeer vakkundige en toegewijde medewerkers. Wij konden tijdens de verbouwing in het huis blijven wonen, waarbij de omgang met de medewerkers zeer plezierig verliep. HL Bouw coördineert met ogenschijnlijk gemak de inzet van benodigde specialistische onderaannemers, gebruik makend van goede banden met deze partijen. Daardoor en door het vermogen om onvoorziene uitdagingen bij de uitvoering het hoofd te bieden, lukte het HL Bouw een strakke planning aan te houden en het project binnen vijf maanden uit te voeren – wij vonden dit een erg knappe prestatie. Het resultaat van dit project is bijzonder geslaagd: een aardgasvrij, levensloopbestendig, comfortabeler huis met een hoogst haalbaar energielabel. Een huis dat daarnaast erg mooi is afgewerkt aan binnen- en buitenkant. Dank aan alle betrokkenen bij HL Bouw!
Arthur Keijser
Arthur Keijser
13. September, 2023.
Vanaf het begin af aan (opstellen offerte) een goed gevoel gehad met de verbouwing van onze schuur naar een schoonheidsalon en de isolatie van ons huis. De medewerkers waren erg deskundig en stonden bij vragen altijd voor je klaar. Ook de communicatie liep erg goed. Korte lijntjes en niet lang wachten op vragen die via de mail werden gesteld. Een erg fijn bedrijf.
Simone De Bruin
Simone De Bruin
7. September, 2023.
Top bedrijf! HL Bouw en Montage heeft voor ons een grote verbouwing van onze woning uitgevoerd. We hebben de samenwerking als zeer plezierig ervaren. HL Bouw en Montage is een zeer vakbekwaam en betrouwbaar bedrijf, en werkt met een leuk en bevlogen team. Coördinator van het project was buitengewoon communicatief; altijd snelle reactie op onze emails en telefoontjes!
bram vandenende
bram vandenende
31. Augustus, 2023.
HL Bouw en Montage heeft ons huis van 50 jaar oud voor een groot deel gerenoveerd. Er is vloerverwarming aangelegd en ramen en deuren zijn geïsoleerd. Onze ervaring is zeer positief: het overleg over de uit te voeren werkzaamheden, duidelijke afspraken, directe communicatie tijdens de uitvoering, tijdig leveren en altijd aanspreekbaar.
David van der Wel
David van der Wel
25. Maart, 2023.
Super bedrijf: communicatief zeer sterk, houdt zich aan de planning, levert voortreffelijk werk met hele aardige werklui. Wij hebben een grote verbouwing door HL bouw en montage laten doen (dakkapel, zolder verbouwen, vliering aanleggen, vloeren vernieuwen (zolder en beneden), trapkast laten maken en koof laten maken. Bij elke stap was de communicatie top en is de afgesproken planning gehaald. Ook in de voorbereiding heel prettig meegenomen en alle opties op tafel doorgesproken. We konden ons geen betere aannemer wensen. Voor iedereen een aanrader!!
HMA Van Drunick
HMA Van Drunick
21. Maart, 2023.
Goed bouwbedrijf vaklui
Fred van der Knaap
Fred van der Knaap
9. Maart, 2023.
Allemaal heel goed en in bijzonder korte tijd, dit door een heel efficiente inzet van personeel, We zijn gelukkig met het resultaat
Tinus Van Der Beek
Tinus Van Der Beek
19. Februari, 2023.
Top bedrijf werken goede mensen met veel plezier en vakmanschap

Onze recente projecten

Uitbouw

Wageningen

Badkamer

Ede

Badkamer

Wageningen
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
Privacybeleid