Contact
Offerte
Bouwen
Vacatures
VERBOUWEN
wij doen het voor u

Woning verbouwen?

Heeft u woonwensen voor uw bestaande woonhuis? Een werkkamer, een serre, een uitbouw voor de keuken of misschien een kinderkamer? Of wilt u meer lichtinval in uw woning met bijvoorbeeld een lichtstraat?

Wij helpen u graag om uw woning volledig aan te passen aan uw wensen, binnen uw budget.

Bedrijfspand verbouwen?

Voldoet uw bedrijfspand niet meer aan de huidige eisen? Of wellicht wilt u hele een andere kantoorindeling? Meer vergaderruimte, juist extra kantoorruimtes, ventilatie of een kantine?

Of in deze tijd met het Covid-19 virus, hoe kan de 1,5 meter samenleving worden doorgevoerd in uw bedrijf? HL Bouw & Montage helpt u graag met de oplossing!

Werkwijze

HL Bouw & Montage adviseert en denkt mee over hoe uw plannen het beste gerealiseerd kunnen worden. Samen met onze bouwkundig ontwerper nemen wij met u de verbouwplannen door. Wij beschikken over originele en innovatieve ideeën en weten hoe wij uw wensen het beste kunnen realiseren. Wij schetsen uw wensen en werken deze vervolgens uit tot een uitgetekend plan met een berekening. Wij dragen zorg voor de eventueel benodigde vergunningen.

Wat we voor u kunnen doen

HL Bouw & Montage adviseert en denkt mee over hoe uw plannen het beste gerealiseerd kunnen  worden.

Heeft u plannen voor een verbouwing?

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
Privacybeleid