Contact
Offerte
Bouwen
Vacatures
Wij zijn
HL BOUW & MONTAGE

Kwaliteit en vakmanschap

Wij zijn een bouw- en aannemersbedrijf uit Wageningen en bestaan al ruim 20 jaar. Kwaliteit en vakmanschap staan bij ons hoog in het vaandel. Uw wensen zijn belangrijk voor ons. Wij leveren graag een passende oplossing. Maatwerk is voor ons geen probleem. Daarnaast houden wij van heldere afspraken en goede communicatie. Voor, tijdens en na de bouw.

Wij werken met veel plezier voor zowel particulieren als zakelijke klanten zoals vastgoedbeheerders, beleggers, projectbureaus en woningstichtingen.

Blijven ontwikkelen

Nieuwe ontwikkelingen in de bouwsector worden op de voet gevolgd. De HL medewerkers volgen regelmatig diverse bijscholingen, cursussen en trainingen om hun kennis en kunde uit te breiden en op peil te houden. Ook worden regelmatig diverse bouwbeurzen in Nederland, België en Duitsland bezocht. Zo blijven wij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op ons vakgebied.

Wij zijn een erkend leerbedrijf en natuurlijk VCA gekeurd. Bouwen en verbouwen is ons vak en dat kun je met een gerust hart aan ons bouwbedrijf overlaten. Met vakmensen die iedere dag weer met veel plezier en trots hun ambacht uitvoeren!

Eigen werkplaats

Wij hebben een eigen werkplaats waar wij de bouwwerkzaamheden voorbereiden. Onze werkplaats is voorzien van diverse staal- en houtbewerkingsmachines. Hier maken wij de dakkapellen, kozijnen, ramen, trappen, staalconstructies en hekwerk. Met kwalitatief hoogwaardige materialen. En alles precies op maat!

Zeker bij oudere woningen of panden is dat prettig want daar hebben raamkozijnen en deuren vaak afwijkende afmetingen. Of specifieke en authentieke details. Wij maken dat precies na, zodat deze perfect aansluiten bij de rest van uw woning of pand.

Wij bouwen in heel Nederland

Wij bouwen en verbouwen in heel Nederland maar zijn voornamelijk actief in de regio’s Gelderse Vallei en Utrechtse Heuvelrug: Ede – Wageningen – Bennekom – Renkum – Arnhem – Rhenen – Veenendaal – Utrecht – Nieuwegein.

Weten wat we voor u kunnen betekenen?

Neem vandaag nog contact met ons op

Harrie Lieftink

‘Wat voor mezelf niet goed genoeg is, is dat ook niet voor mijn klanten’
Veel ervaring opgedaan in diverse bouwsectoren. En op een gegeven moment dacht ik: ik kan het beter, nu ga ik het voor mijzelf doen. Zo is 25 jaar geleden HL Montage ontstaan. Ik ben eigenlijk dag en nacht met mijn bedrijf bezig. Het liefst breng ik mijn dagen door op de bouwplaats. Niet lullen maar poetsen! Het kantoorwerk moet, maar indien mogelijk laat ik dat aan een ander over. Gelukkig heb ik hiervoor het juiste personeel.

Nino Lieftink

Nino Lieftink

‘Voorlopig nog niet zonder mijn vader’
Het werken met mijn vader is een voorrecht, zij het soms uitdagend en stressvol. We dagen elkaar uit, we pushen elkaar om steeds beter te worden en dat heeft de kwaliteit van ons werk alleen maar verbeterd. Hoewel ik nu bouwkundig gezien verder ben dan mijn vader, kan ik zijn onschatbare praktijkervaring nooit evenaren. Hij ziet oplossingen die niet op papier te vinden zijn. Ofwel als er een probleem is, bel Harrie.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
Privacybeleid