Contact
Offerte
Bouwen
Vacatures
AANBOUW
Dakopbouw & Nokverhoging

Heeft u meer leefruimte nodig?

Met een aanbouw aan uw woning kunt u een ruimere woonkamer, bergruimte, keuken, kantoor of hobbykamer creëren.

Er zijn verschillende manieren om een aanbouw te realiseren. Twee veel toegepaste methoden zijn: een aanbouw volgens de traditionele bouwmethode denk hierbij aan een kalkzandsteen draagmuur met een gevel van metselwerk (bakstenen). Maar wat tegenwoordig ook veel wordt toegepast is de prefab houtskeletbouw in combinatie met een gevel van metselwerk, stucwerk of houten gevelbekleding. Wij adviseren u graag wat de verschillende voordelen en mogelijkheden van deze bouwmethoden zijn.

Wij kunnen uw aanbouw op verschillende manieren afleveren:

All inclusive aanbouw

Wij leveren de aanbouw volledig op. Inclusief de volledige afwerking. Denk hierbij aan het afwerken van de muren met stucwerk of een betonciré,  plafondafwerking met eventuele inbouwspots, schilderwerk, vloeren en indien gewenst bergkasten of installatie van keuken of badkamer.

Gedeeltelijke afwerking aanbouw

Wij leveren de aanbouw gedeeltelijk afgewerkt op. Bijvoorbeeld alleen met afwerkte muren en plafond en geëgaliseerde vloer.

CASCO / Ruwbouw

Wij leveren uw aanbouw casco op. Of wind- en waterdicht, zonder verdere afwerking. Echter wel tot een niveau dat wij kunnen instaan voor de kwaliteit van aanbouw!

Uitbouw

Wageningen

Uitbouw

Wageningen-Hoog

Kwaliteit en vakmanschap

Wij zijn een bouw- en aannemersbedrijf uit Wageningen en bestaan al ruim 20 jaar. Kwaliteit en vakmanschap staan bij ons hoog in het vaandel. Uw wensen zijn belangrijk voor ons. Wij leveren graag een passende oplossing. Maatwerk is voor ons geen probleem. Daarnaast houden wij van heldere afspraken en goede communicatie. Voor, tijdens en na de bouw.

Wij adviseren u graag wat voor u de meest geschikte aanbouw is. Wij nemen graag alle mogelijkheden met u door.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
Privacybeleid